svētdiena, 2010. gada 16. maijs

läksime

Vienas no svarīgākajām sacensībām šogad - Igaunijas čempionāts vidējā un stafete. Uz Esti devāmies jau piektdienas vakarā, šoreiz palikām pie Jonatana viņa unikālajā mājā. Pirmajā vakarā tur bijām 7 - es, Dace, Vieda, Jonatans, viņa māsa, Kaspars un Markus. Ar Viedu devāmies iepazīt daļu Karulas nacionālā parka. Gulējām milzīgā gultā, kopumā nošņākuļotas 11 stundas... awesome.! Tik tiešām bija labi, sen nebiju tik ilgi gulējusi. Brokastis ēdām ārā svaigā gaisā. Laiks burvelīgs - saule, viena vienīga saule. Batuts arī tika izmēģināts un sauļošanās sezona atklāta, kas beidzās ar kasīšanos.
Pirmajā dienā vidējā distance. Saņemot leģendu pasmējos, jo tā bija TIK īsa - 8kp. Distance uz kartes neizskatījās labāk - 2,8km.
Viss gāja tīri sakarīgi līdz 5.kp. Pirmā kļūda - virziens, otrā - nesaprašana, kur esmu, trešā - ilgā stāvēšana. 6.kp arī netika ideāli paņemts. Bet pēdējam aizskrēju garām.
Uz tik īsu distanci rezultāts nepiedodams - noteikti varēju labāk.
rezultāti Uz mājām jau devāmies nedaudz kuplākā skaitā. Piebiedrojās Kristo, Tauno un Jonatana tētis. Puiši devās zāģēt kokus, mēs meitenes tamēr pamācījāmies - palasīju Šekspīru. UN uzņēmu šāda tipa bildes ar Jonatana kaķi, kurš ārdījās pa Jonatana?Markusa? vōru tērpu un atstāja milzīgu pūku kušķi uz tā. nez vai īpašnieks to pamanīja?!
Šodien - svētdienā - bija stafetes. Tā kā diemžēl nevarējām startēt vienā komandā, tad tikām sadalītas katra savā. Visām tika piešķirti 3.etapi. Diena atausa lietaina. :) Ar uzsaucienu läksime jeb braucam, devāmies uz sacensību centru. Pa ceļam joki - EMV(sac. nosaukums) var pārtaisīt par BMW un у нас нет денги - un esam klāt. Lietus gāž, ejam skatīties pirmo etapu startu. Pilns ar izmirkušiem cilvēkiem. Starts un viņi aizskrien pa dubļainu ceļu kalnā. Paiet 1,5h un arī es tur pat aizdipinu. Mērķis - lēni, bet precīzi, jo apvidus nebija pārāk vienkāršs. Kā redzams kartē līdz 11kp viss ok, bet tad laikam piekusu, un kā Vieda teica, sagāja čuras galvā, un sarakos. Tur arī pazaudēju visticamāk 5. vietu. bet pati esmu očeņ apmierināta ar šodienas veikumu, lai gan laiks man krietni lielāks kā labākajām skrējējām.
p.s. ja kāds nezin, tad stafetēs bija tikai 2 grupas - N21 un M21, tātad sacentāmies ar elitniecēm.
Braucot mājās uzradās arī saulīte, un tapa šī bilde. Kurš ātrāks tam vairāk puķu. Paldies Lauri, Timo un Markusam par puķēm. ;)
Citi iespaidi Daces un Viedas blogos.

Tagad man lielā pauze līdz Kāpai laikam.

2 komentāri:

Sandra Grosberga teica...

Valmieras čempionātu arī izlaidīsi?

Ilze Bū teica...

opā biju par tādu aizmirsusi, pierasts, ka tas ir augustā.
Bet tad jau redzēs.!