sestdiena, 2010. gada 20. novembris

2 nedēļas 1 brīvdiena

Sanāca tādas 2 darbīgas nedēļas. Bet pa vidu tikai viena brīvdiena, kura tika pavadīta pa pusei mācoties jeb piedaloties RTU konkursā Valmierā. Akli sekojot Sandrai un Artai pieteicos sadaļā "Ķīmijas virtuvē" un izvēli nožēlot nevajadzēja. :)
Kabinetā ieradāmies kā pirmās, ieņēmām savu paplātīti un ķērāmies pie darba. Sākumā bija jāaizpilda pavisam smieklīgi vienkāršs testiņš, piemēram, viens no jautājumiem - kas tas ir, ja tā formula ir H2O? Tālāk ieģērbāmies savos baltajos halātiņos un uzvilkām dibencimdus.
Un sākās jautrība, lai gan tas notika jau kopš satikšanās brīža. :D Visvairāk piestrādājām pie dizaina, precīzāk sakot dizains aizņēma lielāko daļu mūsu laika, lai uztaisītu darbīgu vulkānu. Pie mūsu galdiņa strādāja vēl 2 komandas, patiesība bijām idejām bagātīgākas komandas no visām. Rezultātā tapa vulkāns rozīgāks par rozā + mūsu vulkāna izvirdums bija augstākais.
Liels liels pārsteigums un prieks bija sastapt Robucīti, tieši iepriekšējā dienā domāju, ka sen neesmu sastapusi. Pēc tam ieguvām varenu bildi ar lāci, kurš mūs tiešā nozīmē izsekoja.
Tā kā citās nodaļās visi vēl strādāja, mēs - Arta, Sandra, es - devāmies iekarot Valmieru. Vispirms Basteonu, tad Valletu un visbeidzot Hesīti, kurā vienīgi Sandra kaut ko iepirka (lielo ūdeni). :D
Pēc tam viņas devās uz autobusu, bet es atpakaļ uz Vidzemes augstskolu, kur noskatījos un pat pieliku vienu pirkstu robotikā - Innas radīšanā. Un tur bija tik pat jautri, kā iepriekš ar meitenēm. Labi jau, ka viņi prata metināt. Pozitīvi pavadīta diena. 8)

2 komentāri:

Sandra Grosberga teica...

nu, gavēnis jau ir beidzies? :D
un mums bija vienkārši frīku galdiņš, čangaļu frīku :D

Ilze Bū teica...

gavēnis beidzies. 8)
vai tad madonieši ir čangaļi.? :D