pirmdiena, 2010. gada 2. augusts

turpinājums > O-Ringen '10

30.07.
Piektā diena sākās vēlāk kā pārējās, jo sacensību centrs tur pat Orebro. Tā kā kopvērtējumā biju 10., tad tiku pie jauna numura. Pirms starta ar Emīlu Dz. papļāpājām un tad jau devos iekšā distancē. Tieši 1s aiz manis iekšā devās nākošā manas grupas meitene, jo 5. dienā handikaps. Tā nu ~ 20s robežās bijām 5 meitenes laikam. Jauki. Tad nu bliezu cik vien āši varēju, lai mēģinātu atrauties. Jāsaka, ka distanci pieveicu vislabāk no visām dienām, patika. Finišēju kā 5.! Nice.
5 km
46:25 min
Vakarā devāmies uz apbalvošanu, savā īpašumā ieguvu Sony Ericsson Bluetooth Headset VH310, labi jau ka man ir Sony Ericsson telefons. Nav gan.
31.07.
No rīta devāmies ar Hansu un Ullu uz vietējo dabas parku. Pēcpusdienā uz lielo tirdzniecības centru. Iepirku grāmatu vākojamo papīru un vairāk neko, lai gan bija pilns ar smukām lietām. Vakarā svētku mielasts ar visādiem garšīgiem ēdieniem. ņammi.
1.08.
Uz Stoholmu izbraucām jau pirms 10, lai gan kuģis bija tikai 5. No ostas aizstaigājām līdz pilsētas centram - cepīgi, it īpaši tāpēc, ka man bija garie džinsi. :D un tad jau uz kuģa. Ar Daci noklausījāmies kādas ģimenītes sarunas - pārsmieties varēja.! :D
2.08.Iebraucam Rīgā. Pēc pusstundas esam arī no ostas ārā. :D Tālāk ceļš uz Alfiņu, kur tika iepirktas visādas fīčas. Un tad jau mājās. Un vienīgais kas atlika bija, uznest visas n-tās somas uz 4 stāvu.
p.s. nice ass!
Kartes!
1.diena
2.diena
3.diena
4.diena
5.diena

Nav komentāru: