svētdiena, 2010. gada 22. augusts

Malienas kausi '10

Sestdienas rīts sākās ar gatavošanos omas un opja zelta kāzām. Vēlāk divatā ar māsu līdz priekuļiem, kur sagaidījām meridiānistu busiņu un sekošana varēja sākties, protams, to, ka viņus izsekojam, neviens nepamanīja. Visu ceļu viena liela jautrība, nekas nemainījās arī iebraucot sacensību centrā. Visādi prikoli un jau laiks ģērbties. Nopietnāk līdz startam, tomēr netik nopietni, lai sakoncentrētos distancei. Pirmos divus kp paņemu virzienā, īpaši neko nelasot, tāpēc arī kļūda uz 3.kp, uz kuru atkal skrēju nečekojot reljefu. paskrienu garām, ieraugu kp, nav manējais, ieraugu citu, pieskrienu, atkal nav manējais (lai gan patiesībā ir gan), ieraugu vēl vienu (ļoti tuvu punkti atradās), atkal nav manējais, bet vismaz beidzot zinu, kur atrodos, eju uz punktu, atkal paskrienu garām, beidzot iemetu skatienu savās leģendās, vajadzīgs 42., beidzot man pielec, ka tādu jau kkur nr. redzēju jeb otro punktu, ko atradu, bet noturēju par man nevajadzīgo. yes. zaudētas vairākas minūtes. stresa rezultātā noroku arī nākošo kp, ieskrienot nepareizajā ielokā. pēc punkta paņemšanas ieraugu, ka Agnese B. mani jau noķērusi par 4min. sāku bliezt. turpinājumā lielas kļūdas neseko.
3,5km
30:06
līderei zaudēju ~7 min
dienas turpinājumā, ašākā duša sacensībās, ielīšana kleitā, un steigšanās atpakaļ uz svinībām. ierodamies ar 3h un 11min nokavēšanos. visādu veidu ēdamas + 3 veidu saldais noved pie pārēšanās. :D aši līdz dzīvoklim, savācam mantas un dodamies atpakaļ uz lauku māju palikt pa nakti. filmu skatīšanās ar projektoru uz sienas līdz kādiem vieniem naktī un tad atpūta guļot.
Svētdiena sākās ar pamošanos un tikšanu uz dzīvokli, kā arī ātru mantu savākšanu. Tālāk mūs savāca Andis M. un pēc aptuveni 1h bijām atpakaļ sacensību centrā. Laiks vairāk kā pietiekami, līdz pat startam bazarēšana par visu un neko. abām blondajām vēl francenes sapinu. iedzīšana - atkārtošos - man viņa nepatīk. Starts arī labā vietā. joki par to kā varētu sajaukt kartes un tieši tā atgadās man, lai arī cik ļoti koncentrējos uz savu spainīti. Tā nu tikusi varbūt puskalnā, dabūju skriet atpakaļ pēc pareizās kartes, tamēr Eva jau mani panāca. :D nepareiza ceļa izvēle uz 1.kp, bet kam negadās. :( aptuveni līdz 3.kp kopā ar evu, bet tad viņa sāka iet, jo sāka sāpēt mugura. :( uz 5.kp ielīdu zaļajā un netiku aši uz priekšu. uz pēdējo tizls līkums, kura dēļ dabūju izskriet cauri lielajai paļķei.nice. vismaz atvēsinoši. vēlviena neīpaši veiksmīga sacensību diena.
5,6 km
47:07
līderei zaudēju aptuveni 6 min
Vismaz savu 6. vietu noturēju. :D
Un atrisināju dažas sarežģītības.
Tikai ļoti lielas veiksmes gadījumā iekļūšu izlasē. not nice.
Kopumā man šīs dienas bija pilnas jautrības pateicoties orientieristu baram.
Vēl top visādi plāni tuvākajām dienām, lai vasaru būtu 100% izbaudīta.
Ašāk nākošo nedēļas nogali. :)
p.s. ir iešāvušās galvā pāris domas par treniņiem. par izpildi neko nevar garantēt. like always.! :D

2 komentāri:

Sandra Grosberga teica...

man varbūt tā tikai liekas, bet S16 pirmās dienas distance bija brutāla, ja salīdzina ar jūsējo :D

Eva teica...

nebija jau tā, ka sāku iet, tikai sāku lēnāk skriet :P