otrdiena, 2014. gada 11. februāris

Plāni

Jauns gads, kas nozīmē jauni plāni. Šogad gan tie būs stipri atšķirīgāki par iepriekšējajiem.
Runājot par sportu, ierasti bija pavadīt gandrīz katras brīvdienas skrienot pa mežiem, šogad tā laikam nebūs. Esmu nu jau tik veca, ka turpmākos 15 gadus startēšu vienā nemainīgā vecuma grupā, jo juniores gadi ir beigušies. Tas nozīmē, diemžēl, ka attiecīgi dalības maksa krietni būs lielāka nekā pierasts. Tomēr pamest šo sportu nav iespējams, vienīgi jāpiedomā pie sacensību izvēles.
Pagaidām manā blociņā ir ieraksts par dalību Jukolā-Venlā. Ceru vienīgi, ka šogad slimības no manis izvairīsies. Pa lielam noteikti šogad spiedīšu vairāk uz stafetēm, nevis individuālajiem startiem, jo komandas meitenes mums ir lieliskas, un stafetes tomēr ir interesantākas.
Doma ir šogad pievērsties netradicionālajiem sporta veidiem, ar piedzīvojumu sacensību piegaršu.
Mani jaukie, foršie grupas puiši ir gatavi piedalīties "Stipro skrējienā 2014", kas nozīmē, ka 4. maijā būšu ar dubļiem matos un iespējams dūņām mutē, bet vismaz ar prieku sejā (cerams). Būtībā atkāpšanās ceļa vairs nav, jo komanda "SuperEvilBlackNinjaTigerSparkSharkZ3000" ir pieteikta, atliek tikai sagatavot aksesuārus!
Vēl viens nozīmīgs datums manā plānā ir 11. aprīlis, kad došos apraudzīt Kasparu un Londonu, un ceru tur sagaidīt pavasari. Vēl tikai jāizdomā tūrisma maršruts.
Gan jau būsi arī citi plāni, bet pagaidām šie ir svarīgākie.

Nav komentāru: