svētdiena, 2011. gada 11. decembris

weekend

Sastapts daudz neredzētu cilvēku, kas arī rada šodienas pozitīvismu un vēlmi rakstīt.
Piektdienā devos pie omas pēc gudrībām, gandrīz pabeidzu vēl vienu Z-svētku dāvanu un pieēdos visādus labumus speciāli man gatavotus.
Nākamajā rītā, protams, cēlos tad, kad vēlējos un tad jau gandrīz vai bija jādodās uz ziemas os treniņnometnīti. Nedaudz paklausījos lekciju par ziemas os rīkošanu un tad jau treniņš fiziskās sagatavotības noteikšanai. Jāsaka, ka šodien labi jūtu savus muskuļus, liekas apsēšanās un piecelšanās nav īpaši pieprasītas. :D Tur arī varēja satikt sen neredzētos cilvēkus kā Edgaru B. un Nauri N. Treniņš nevisiem bija veiksmīgs - lauzts kājas pirksts un smadzeņu satricinājums jau iesildoties. nice.!
Vakariņās, savukārt, mamma bija pacentusies. Timo arī nesūdzējās, godīgi sakot, izskatījās varen izsalcis pēc vairāk kā 3h garā treniņa.
Vēlāk nokļuvu arī Cēsīs, kur lielākoties laiku pavadīju kopā ar M.J. un Gvido, iegūstot daudz dažādu oranžu mantiņu. Bet vakara nagla tomēr bija ledus skaldīšana - kā nu kurš to darīja - ar āmuru, āmura rokturi vai pat plikām rokām, bet tā jau, protams, katra izvēle. :D
Feeling good today! Sapratu, ka nekas vēl nav zaudēts!

Nav komentāru: