sestdiena, 2013. gada 8. jūnijs

08.06.2013

Diena iesākās diezgan pozitīvi. Viss sākās ar brālēna pamodināšanu/nobiedēšanu, kā rezultātā pati sabijos un vēl tiku sagūstīta uz pāris minūtēm. Turpinājumā sekoja brauciens Rīga-Balvi, lielākoties atrodoties bezsamaņā. Jokojoties tēta brālis teica, ka reizēs, kad iekrācos, esam gandrīz avarējuši. Upsī.
Pat vēl nebijām kārtīgi sanesuši mājā iekšā mantas, kad jau sēdējām pie pusdienu galda un protams ēdām.
Pēc maltītes varēju papriecāties jeb pašoferēt gan uz pilsētu, gan uz kapiem. Pirms kapusvētkiem vēl aizbraucām savākt otru brālēnu līdz Bērzpilij. Uzsākot braucienu biju tīri moža, bet atpakaļ ceļā jau atkal sāku klanīties. Stundu pirms kapusvētkiem nolēmu iet pagulēt, kas beidzās ar to, ka nogulēju kapusvētkus un pirmo pusi no svētku maltītes. Katrā gadījumā kapusvētkos šodien esot runāts par svētajiem un to, ka vajadzīgs vīru kora papildinājums. Ģimenes secinājums Nr.1 : nākamgad jāierodas vīriem melnos uzvalkos ar grāmatu rokās, lai mācītājs būtu manāmi pārsteigts. Secinājums Nr.2 : Līdz nākamā gada kapusvētkiem man ir jāatrod puisis, galvenie nosacījumi - ir melns uzvalks un grāmata. Cerams nebūs parāk grūti to dabūt gatavu. Sasmējos.
Mani dienas secinājumi: 1)Jutos nedaudz sagurusi; 2)Bija karsta diena; 3)Ģimenes humors nav zudis; 4)Diena, kad padarīju neko!

Nav komentāru: